Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Quatre detinguts 'per amenaces' contra la Vuelta a España

A Barcelona Alerta Solidària ha organitzat una concentració davant la comissaria de la policia espanyola a La Verneda en protesta contra les detencions i a la mateixa hora al carrer Tarragona també s'ha realitzat una protesta organitzada per l'Ateneu Independentista d'Hostafrancs - Espai Basset contra la presència de la Vuelta a la ciutat comptal.

26/08/2023 Política

Avui la policia espanyola ha detingut quatre independentistes 'per amenaces' contra la Vuelta a España. Les acusacions són per suposats delictes contra la seguretat viària, delicte de desordres, contra el medi ambient, i tot plegat pel delicte grup organitzat. 

Alerta Solidària ha organitzat una concentració davant la comissaria de la policia espanyola a La Verneda en protesta contra les detencions i n'ha convocat una per demà a les 10:30h al mateix lloc.

Les detencions s’han registrat el mateix dia que a Barcelona ha començament la Vuelta a España. Un esdeveniment que ha estat promocionat per l’Ajuntament de Barcelona i que ha comptat amb una protesta organitzada per l'Ateneu Independentista d'Hostafrancs - Espai Basset al carrer Tarragona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid