Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lleida serà la seu de la 12a etapa de "La Vuelta" i la CUP anuncia una campanya de boicot

Lleida serà la seu de l'arribada de la dotzena etapa de La Vuelta cicilsta de España. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha signat l'acord amb Francisco Javier Guillén, representant d'Unipublic -l'empresa organitzadora- per formalitzar Lleida com a seu de l'arribada de la 12a etapa.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Lleida denuncia la despesa econòmica que suposarà la iniciativa i assegura que "és un pas més en el procés d'espanyolització intensiva de la ciutat que l'alcalde i el PSC vénen duent a terme en els darrers anys". En aquest sentit, la formació anuncia una campanya de rebuig de l'esdeveniment.

29/07/2010 14:40 Política
Lleida no és Espanya: doneu la volta

Davant de la signatura de l’acord entre l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i Francisco Javier Guillén, en representació d’Unipublic, empresa organitzadora de la Vuelta Ciclista a España, que han formalitzat aquest dimecres, segons el qual Lleida serà la seu de l’arribada de la 12a etapa de la Vuelta. La Candidatura d’Unitat Popular fa publiques les següents consideracions  respecte aquesta iniciativa:

Que la esponsorització d’aquesta etapa és una despesa totalment innecessària per a la ciutat de Lleida, i més en temps de crisi econòmica i de presa de mesures dràstiques que han afectat als treballadors i les treballadores del país, amb retallades sous i altres mesures antiobreres.

Que urgeix doncs que l’alcalde expliqui detalladament quin és el cost econòmic que generarà per a Lleida la esponsorització, el dispositiu de seguretat, etc.

Que aquesta iniciativa és un pas més en el procés d’espanyolització intensiva de la ciutat que l’alcalde i PSC venent duent a terme els darrers anys. En aquest sentit, la CUP i el conjunt de l’esquerra independentista de la ciutat rebutgen aquesta iniciativa i manifesten la seva intenció de dur a terme una campanya de rebuig a l’esdeveniment, de caire divulgatiu, per tal d’informar a la caravana de la Vuelta, així com als seus espectadors, que Lleida no és Espanya i que de fet, els catalans ja hem emprés el camí a la independència.




Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid