Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Tarragona no és Espanya! A la Vuelta España treu l'estelada"

Enguany la Vuelta, travessarà els Països Catalans des de la capital del Tarragonès fins a Alacant,
Dijous vinent, coincidint amb la cinquena etapa de "La Vuelta España'09", des de Tarragona fins a Vinaròs (el Baix Maestrat),  un grup d'independentistes de la ciutat han engegat una campanya per internet amb el lema "Tarragona no és Espanya! A la Vuelta España treu l'estelada", en que emplacen a la ciutadania a omplir d'estelades el recorregut de la cursa al carrer Unió. D'aquesta manera, pretenen "mostrar al món la voluntat de llibertat pel nostre poble i la nostra terra, exercint el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans" aprofitant la difusió mediàtica d'aquest esdeveniment. Aquesta etapa travessarà el Camp des de Tarragona fins al Coll de Fatxes, passant per Salou, Cambrils, Mont-roig i Vandellòs, segon informa Pobleviu.cat

27/08/2009 17:53 Política
A continuació us reproduïm la crida realitzada per aquest grup de ciutadanes que podeu trobar en aquest bloc:

Del 3 al 9 de setembre la “Vuelta a Espanya”celebrarà diverses etapes que transcorreran per pobles i ciutats dels Països Catalans. Tarragona, Vinaros, Xàtiva, Valencia, Alzira, Alacant... seran algunes de les poblacions per on transcorrerà aquesta prova ciclista de gran ressò internacional.

És una oportunitat perfecta perquè els independentistes surtin al carrer a mostrar al món la voluntat de llibertat pel nostre poble i la nostra terra, exercint el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans. Davant les campanyes d’intoxicació que l’estat espanyol i francès, amb l’ajuda dels mitjans de comunicació, fan contra la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra nació, hem de demostrar que volem decidir el nostre futur.

Per això t’animem a rebre la “Vuelta a Espanya” amb estelades quan passi per la nostra ciutat. Cada estelada serà un pas endavant cap a la independència dels Països Catalans i una clara mostra de rebuig a l’actuació dels estats espanyol i francès. Per fer pinya, a Tarragona, quedem a les 13h al Carrer Unió.

Tarragona no és Espanya!
A la “Vuelta a Espanya” treu l’estelada!
Per la independencia dels Països Catalans!
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid