Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
Valls se suma a Reus, Riudoms i Gandesa en la convocatòria per rebre la Vuelta amb estelades
06/09/2013 Política

Valls se suma a les convocatòries que en diversos municipis del país demanen rebre amb estelades el pas de la Vuelta. El punt de trobada és a un quart de dues a la Font de la Manxa. Animen a penjar l’estelada al balcó, sobretot al llarg del recorregut: Pavelló Xavier Tondo, Molls de l’Estació, carretera del pla, font de la manxa, Anselm Clavé i carretera de Barcelona.

Ahir va ser el torn de Riudoms, de Reus i Gandesa. Convocatòries que han tingut bon seguiment i que han tret estelades pels carrers també d’altres pobles i ciutats. En alguns punts, les estelades han coincidit amb les banderes espanyoles que el PP regalava als seguidors del ciclisme i per la televisió així com les xarxes socials han circulat moltes imatges del rebuig que provoca aquest esdeveniment político-esportiu, segons informa Pobleviu.cat. A Gandesa és on s'han trobat una immensa estelada i la paraula 'independència' amb lletres gegants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid