Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 23
La CUP Tarragona celebra el quart col·loqui per recollir propostes pel programa electoral

La CUP Tarragona celebra el quart col·loqui per recollir propostes pel programa electoral

28/03/2023 Política

L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona celebra el quart i últim col·loqui temàtic per recollir idees, propostes i impressions pel programa electoral de les properes Municipals 2023. Aquesta quarta trobada tindrà lloc demà, 29 de març, a les 19h al Casal Popular Sageta de Foc i comptarà amb la participació de la Laia Estrada, diputada de la CUP-NCG, i Andrea Vides, membre de l'Aliança contra la Pobresa Energètica.

El quart dels col·loquis organitzat per les cupaires tractarà sobre transformació social, antiracisme, sobirania energètica i feminisme “quatre eixos imprescindibles avançar cap un municipi inclusiu i cohesionat i construint sobiranies” i que les cupaires volen compartir i debatre amb la població tarragonina, a qui conviden “a participar d’aquests espais i dir-hi la seva”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid