Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L’STEI Intersindical augmenta la seva representativitat a la UIB

En aquesta legislatura, reivindicarà entre d’altres la carrera professional i lluitarà per millorar les condicions laborals del seu personal

22/03/2023 Educació
L’STEI Intersindical ha millorat els resultats de fa quatre anys i ha augmentat la seva representativitat a la Universitat de les Illes Balears. A la Junta de Personal Docent Investigador (PDI) l’STEI passa de 7 a 8 delegats, UGT passa de 5 a 4, i CCOO conserva l’únic representant que tenia. En el cas del Comitè d’Empresa, els 23 delegats són per a l’STEI, que ha estat l’única candidatura.

Pel que fa a la Junta del Personal d’Administració i Serveis (PAS), l’STEI manté els 8 delegats que tenia, UGT els 6 de què disposava i CCOO els 3 que fins ara tenia.

Amb aquests resultats l’STEI Intersindical obté el 72% del global de la representació a la Universitat de les Illes Balears, amb 39 delegats i delegades d’un total de 54, tant als òrgans de representació sindical del personal d’administració i serveis com del personal docent i investigador; i continua essent la força més votada elecció rere elecció.

El suport de les treballadores i treballadors de la UIB referma la voluntat de l'STEI Intersindical per continuar en la lluita per una universitat pública, en català, al servei del país i de la cultura, i perquè s'acabin, entre d'altres, els greuges econòmics de personal o la precarietat laboral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid