Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
La Barcelona LGTBI al número 162 de 'Carrer'
21/12/2022 Comunicació

A Barcelona, nombroses associacions i iniciatives defensen els drets de les persones LGBTI, un col·lectiu divers que combat la mercantilització de la seva lluita. Al dossier del Carrer 162, de la Federació d'Associons de Veïnes i Veïns de barcelona (FAVB) es fa una radiografia. Repassa les principals entitats i les seves lluites històriques i actuals. També entrevisten Eugeni Rodríguez, president de l'observatori contra l'Homofòbia, i en una sèrie de reportatges breus, aprofundim en tres problemes específics: ser gran i LGBTI; migrar per escapar de l'LGBTI-fòbia; i el sensellarisme fruit del rebuig familiar.

Al D'entrada, analitzen què es cou a Turisme de Barcelona, un consorci público-privat que s'aferra a un model obsolet i que planteja noves estratègies per atreure més visitants. Aquest Carrer també inclou reportatges sobre els primers passos per reduir el soroll de les terrasses; la polèmica al voltant de la cessió de sòl públic a la Cambra de Comerç per edificar una nova seu al 22@; i la crònica de la convenció “Per un país lliure d'amiant'”, que va tenir lloc el 26 de novembre. També publiquem el mapa dels pisos de luxe de la Dreta de l'Eixample, elaborat per l'associació veïnal.

Com cada any per aquestes dates, Carrer publica el calendari d'Azagra i Revuelta, aquest cop dedicat a la lluita per la sanitat pública, ara més necessària que mai.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid