Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
L’STEI Intersindical expressa el seu suport a la directora de l’IES Baltasar Porcel d’Andratx
15/12/2022 Educació

L’STEI condemna de manera contundent un nou intent de l’extrema dreta d’atacar i atemorir el professorat de les Illes Balears, en una campanya vergonyosa en contra de les decisions i els acords dels centres educatius, aquesta vegada relacionats amb el mundial de futbol.

Els extremistes han dirigit ara tot el seu arsenal d’odi, manipulació i voluntat de crear confrontació contra la directora de l’IES Baltasar Porcel d’Andratx, amb el pretext d’una circular interna amb instruccions sobre la manera de procedir en el centre durant el mundial de futbol.

El sindicat considera intolerable que es mantengui aquesta espiral de confrontació i de denúncia que pretén posar en qüestió la tasca dels docents i contribuir al seu escarni i linxament públic.

L’STEI Intersindical manifesta públicament el seu suport a la directora de l’IES Baltasar Porcel i a la comunitat educativa del centre. També reclama als mitjans de comunicació que no fomentin els discursos de l’odi i l’enfrontament, com pretén l’extrema dreta, i que cal aturar aquesta campanya d'assetjament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid