Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCRAÏNA
Comença el desè mes de guerra a Ucraïna

Quan Rússia va envair Ucraïna la matinada del 24 de febrer del 2022 esperava superar-la amb un bombardeig que duraria només uns dies o unes poques setmanes.

24/11/2022 Internacional

Quan Rússia va envair Ucraïna la matinada del 24 de febrer del 2022 esperava superar-la amb un bombardeig que duraria només uns dies o unes poques setmanes. Molts analistes occidentals també ho pensaven. Un dels moments claus que van aturar la invasió russa va ser la batalla d'Hostomel (especialment del seu aeroport) amb la participació de la Legió Nacional Georgiana (comandada per l'experimentat Mamuka Mamulashvili) i les Forces Especials d'Ucraïna.

A mesura que el conflicte avança, Moscou sembla estar encallat en el que cada vegada sembla més una guerra de desgast, sense fi a la vista i pocs èxits al camp de batalla. De fet fa pocs dies Ucraïna va recuperar la ciutat de Kherson poques setmanes després de que Valdimir Putin afirmés que sempre formaria part de Rússia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid