Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
112
EL Parlament a favor de la internalització del 112 en el menor temps possible

La votació ha tingut lloc en el marc de la Comissió d’Interior celebrada avui, en la que s’ha aprovat una Proposta de Resolució que dóna resposta a les reivindicacions històriques de les treballadores del servei d’emergències. VOX va votar en contra.

17/03/2022 Laboral

En la Comissió d’Interior celebrada avui al Parlament de Catalunya s’ha aprovat una proposta de resolució, presentada pel PSC, en què s’insta al govern “a dur a terme la internalització del 112 en el termini de temps més curt possible”.

La proposta constava de 5 punts diferenciats, que han estat tots inclosos, si bé alguns amb esmenes incorporades. El més rellevant de tots, el que demana iniciar els tràmits per la internalització del servei en el menor temps possible, ha rebut el suport de tots els grups, a excepció de VOX.

En el segon dels punts, el que defensava que la licitació que començarà a l’abril sigui l´ultima i només duri el temps indispensable per fer efectiva la internalització, JxCAT i ERC s’han alineat amb l’extrema dreta i han optat per abstenir-se, la qual cosa ha facilitat la seva aprovació, gràcies al suport de la resta de grups.

El tercer punt, que també ha estat aprovat, recull el mandat d’iniciar les negociacions pel conveni propi amb els representants dels treballadors.

El quart i cinquè punt únicament feien referència a la tasca de control que ha de dur l’administració sobre l’empresa privada. Un deure que des dels comitès d’empresa hem constatat que fa molt de temps que s’incompleix.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid