Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
finançament
La Crida pel Finançament es mostra favorable a convocar una manifestació contra l’espoli

L’entitat emplaça als partits a seure per negociar la data i el contingut de la mobilització.

25/06/2021 Política
La Crida pel Finançament, que agrupa a sindicats, partits polítics, entitats socials i persones, va anunciar el passat 16 de juny, la seua proposta de convocar una nova gran mobilització contra l’espoli el proper 9 de novembre de 2021.

Ara, després de les declaracions de la ministra d’Hisenda, María Jesús Montoro, en les que es mostra contrària a reformar el sistema de finançament i les de Compromís i el PSPV-PSOE favorables a convocar una nova manifestació a la tardor, es reafirma en la seua proposta i emplaça a tots dos partits, a la resta de partits polítics, sindicats i entitats valencianes a seure en una taula per concretar la data i les revindicacions de la manifestació.

En eixe sentit, la Crida pel Finançament considera que és urgent i necessari la mobilització del poble valencià per acabar amb aquesta situació i que cal donar una resposta contundent, massiva, transversal i unitària. No podem acceptar més promeses ni enganys del govern espanyol.

Per a la Crida pel Finançament cal un procés d’apoderament del poble valencià, al llarg dels propers mesos, que acabe amb una multitudinària manifestació al novembre. Un procés d’informació, organització i agitació a totes les localitats i comarques valencianes, des de baix, i que compte amb la participació, sense vetos ni exclusions, de totes les entitats que treballen per acabar amb l’espoli, l’infrafinançament i la manca d’inversions i per avançar envers la nostra sobirania fiscal i la condonació del deute que patim les valencianes i valencians.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid