Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical es concentrarà a la Subdelegació del Govern espanyol a Girona

Demà dijous 25 de març a les 12h, La Intersindical es concentrarà a la Subdelegació del Govern espanyol per exigir la derogació de la reforma laboral i el reforç de l’agenda social.

24/03/2021 Laboral

La concentració a comarques gironines estarà coordinada amb diverses mobilitzacions arreu del territori, així com amb Euskal Herria i Galiza. La Intersindical, juntament amb el sindicat majoritari basc (ELA) i elsindicat majoritari gallec (CIG), exigim al govern espanyol la derogació de les reformes laborals, el reforç de l’agenda social i el dret al’autodeterminació.

Davant la greu situació generada per la pandèmia i l’empobriment generalitzat de la classe treballadora, des de les tres organitzacions sindicals volem traslladar la necessitat d’actuar conjuntament, emplaçant a les forces polítiques sobiranistes, a forçar els canvis legals necessaris per impedir convertir els ERTO en ERO, així com l’articulació d’un sistema de protecció social fort, una fiscalitat progressiva i un teixit productiu sostenible amb salaris i condicions laborals dignes.


Els sindicals manifestem el rebuig a l’actual model de negociació col·lectiva que dona prioritat als convenis estatals per sobre dels provincials, i en detriment dels convenis sectorials i d’empresa. Reclamem que els representants sindicals dels treballadors i treballadores puguin participar de la negociació col·lectiva. Aixímateix, exigim respecte per les lleis socials aprovades al Parlament de Catalunya i que es reconegui el dret a decidir de les respectives nacions.

Els secretaris generals dels sindicats convocants han sol·licitat una entrevista amb la Ministra de treball, Yolanda Díaz, actual
vicepresidenta espanyola.

La concentració portarà el lema de «Aturem la reforma laboral! Per una negociació col·lectiva catalana! Per una feina digna, estable i de qualitat»

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid