Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dani Cornellà i Anna Alcalà reivindiquen un sistema sanitari 100% públic i la internalització dels serveis públics.

La formació cupaire assegura que ara més que mai, és necessari un replantejament dels serveis públics actuals per tal de fer front a la crisi sanitària actual, però també a la crisi econòmica, social, climàtica i fins i tot política.

02/02/2021 Política

La pandèmia ha fet més evident les enormes desigualtats socials i econòmiques de la nostra població, unes desigualtats que quan es traslladen en el camp de la salut, mostren la seva crueltat en forma de malaltia i mort. La nostra esperança de vida no pot tenir codi postal, volem esborrar tota desigualtat perquè el dret a la vida és igual per tothom i no pot venir condicionat pels desequilibris socioeconòmics actuals.


Dani Cornellà ha assenyalat que: “Cal situar a on toca el paper primordial que hauria de tenir la salut pública a la nostra societat, alhora que proposem mesures per modificar els determinants socioeconòmics de la salut, fent promoció de la salut per tota la població, en especial atenció a aquella més vulnerable.”


La número 6 per Girona i actual auxiliar d’infermeria a l’Hospital Santa Caterina, Anna Alcalà ha posat de manifest: “Hem d’aprofitar el context social actual per a implantar un sistema sanitari públic universal i construir un sistema sanitari 100% públic de titularitat, aprovisionament i gestió, que inclogui tota la xarxa de serveis auxiliars i de centres d’atenció primària, hospitalària, centres de salut mental i sociosanitaris.


La formació ha volgut deixar clar, a la roda de premsa celebrada aquest matí a Palamós, que: “Som aquí per proposar un nou model, que s’oposi a deixar enrere a la gent, un model on tothom hi tingui cabuda.”

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid