Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
Dani Cornellà, Montserrat Vinyets i Ignasi Sabater visiten Castelló d'Empúries des d'on reivindiquen la necessitat d'impulsar polítiques actives que garanteixin el dret a l'Habitatge

Els caps de llista per Girona de la candidatura d’unitat popular, han visitat Castelló d'Empúries per conèixer de primera mà la tasca que els regidors cupaires estan fent des del govern municipal, on porten les regidories d'habitatge, joventut, transparència i medi ambient.

29/01/2021 Política

Dani Cornellà i Montserrat Vinyets han posat l'accent en la necessitat d'impulsar, junt amb els Ajuntaments, plans efectius per a garantir l'augment de l'habitatge públic, augmentar el lloguer social i penalitzar als grans tenidors.

Les candidates cupaires han conegut de primera mà la tasca que el regidor cupaire Jaume Planella i amb el suport de l'Assemblea Local que estan fent en aquest àmbit, com una diagnosi integral de l'estat de l'habitatge al municipi, bonificacions i ajuts per a la rehabilitació d'habitatges i per al lloguer social.


En la seva visita les candidates han reivindicat la necessitat que es compleixi íntegrament la llei 24/2015 i obligar els grans tenidors a oferir un lloguer social a totes les persones en situació de vulnerabilitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid