Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
Oriol Mitjà: ‘Les propostes que planteja la CUP en l’àmbit de la salut són l'únic camí per tirar endavant’

La candidatura estrena ‘Escoltem-nos’, una conversa entre Dolors Sabater i l’epidemiòleg Oriol Mitjà

15/01/2021 Drets i Llibertats
La CUP-UNCPG va estrenar ahir a la nit una conversa al canal de Youtube protagonitzada per la candidata Dolors Sabater i l’epidemiòleg Oriol Mitjà. En aquesta conversa, s’aborda la gestió sanitària de la pandèmia per part del govern de la Generalitat i el de l’Estat espanyol, l’externalització i la privatització dels serveis públics i la relació entre la salut pública, les retallades i la manca de polítiques d’esquerres de la darrera dècada.


En aquest sentit, es critica el fet que durant la gestió de la crisi propiciada per la Covid-19, JxCat i ERC no hagin posat tots els recursos de la sanitat pública i concertada a disposició de la sanitat pública.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid