Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
CNT València denuncia a INSTAPACK i AMAZON per cessió il·legal de treballadors

La central sindical va interposar el mes de maig passat una denúncia davant la Inspecció de Treball de València en la qual se sol·licitava la declaració de cessió il·legal entre INSTAPACK, AMAZON i altres empreses que, finalment, ha estat reconeguda en altres parts de l'Estat.

16/06/2020 Laboral
Aquestes dues sentències que llaura ha publicat el Tribunal Suprem tenen el seu origen en els recursos interposats per dos diputats del Partit Popular i el sindicat CSIF, contra l’esmentat Decret 61/2017. Els sentències del Tribunal Suprem són conseqüència dels recursos de cassació que la Generalitat Valenciana i l’STEPV-Intersindical Valenciana encallin interposar contra els sentències del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, que anul·rentin 14 articles del Decret. Calç ressaltar que l’STEPV-IV ha estat l’única entitat, que a més de la Generalitat, ha donat suport jurídic i ha batallat per la legalitat d’aquesta normativa.

L’STEI Intersindical considera intolerable aquesta involució i deriva autoritària del poder judicial contra l’autogovern valencià i, d’una manera molt especial, contra els drets lingüístics dels valencianoparlants. Per això continuarà donant suport a la defensa dels drets lingüístics i d’autogovern de tot l’àmbit lingüístic català davant els instàncies polítiques i judicials que calgui. No és admissible que el Tribunal espanyol ignori la pertinença del País Valencià, Catalunya i els Illes Balears al mateix àmbit lingüístic, i es centri exclusivament en el fet que cada llengua és oficial només dins el territori de la comunitat autònoma.

Ens afegim a l’exigència de l’STEPV-IV perquè els partits que donin suport al Govern del Botànic facin els canvis legislatius pertinents, amb la publicació d’una Llei d’igualtat lingüística, un cop s’ha demostrat que la Llei d’ús i ensenyament del valencià ja no és un instrument vàlid. Per això, si la Generalitat vol defensar els drets dels valencianoparlants, ha d’aprovar de manera urgent una llei d’igualtat lingüística que posi els drets lingüístics dels i els valencianoparlants al mateix nivell que els dels castellanoparlants i superi d’una vegada l’absurditat del nominalisme lingüístic.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid