Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-M
El Collectif Droits des Femmes 66 i el Jove Moviment Feminista de Perpinyà commemoren el 8-M amb diverses activitats
05/03/2020 Gènere

Enmig de la campanya electoral per eleccions municipals que tindran lloc del 15 i el 22 de març, el Collectif Droits des Femmes 66 i el Jove Moviment Feminista de Perpinyà (JMF) commemoren el 8-M amb diverses activitats.

Aprofitant la campanya electoral, els col·lectius feministes han han volgut parlar de la relació de les dones i l'espai públic en clau municipal. Per a fer-ho, han elaborat un document (que es pot consultar aquí) per a fer una ciutat més feminista i l'han presentat als partits demanant que el tinguin en compte. "Es tracta de posar-se les ulleres liles i incorporar la perspectiva de gènere de manera transversal a tots els aspectes de la vida de la ciutat", ha afirmat a Ràdio Arrels,  Marta León, membre del JMF Per exemple, en clau d'urbanisme, repensar la ciutat per a fer desaparèixer les zones insegures per les dones .

Segons Ràdio Arrels, dissabte hi haurà tot un dia d'activitats que començarà amb una àgora feminista a la plaça de la República amb intervencions de candidates a les eleccions, sindicats i associacions per abordar la temàtica de la dona i l'espai públic. Posteriorment a 14h se celebrarà al Casal de Perpinyà la primera gran rifla feminista, a 16h tindrà lloc la Manifestació a la plaça República i la jornada clourà amb un concert del duo TaTa a 18h30 al Casal de Perpinyà novament.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid