Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MeridianaResisteix
Més de 500 persones commemoren els 3 mesos de talls a la Meridiana de Barcelona

Durant la manifestació diversos veïns han sortit al balcó onejant estelades o fent crits reclamant la llibertat dels presos i la independència.

19/01/2020 Política

Més de mig miler de persones s'han manifestat aquest vespre a la Meridiana de Barcelona per commemorar el tres mesos de talls d'aquesta via pública, en concret aquest dissabte era el 97è dia consecutiu.  La marxa ha començat a la cantonada de la Meridiana amb el carrer Independència en direcció a Fabra i Puig. Al final, s’ha llegit un manifest i hi ha hagut una actuació musical.

Dimarts s'arribarà a 100 dies de talls i Meridiana Resisteix ho pensa commemorar anb un concert de Cesk Freixas, una actuació dels diables de Sant Andreu i la visita de diversos grups de suport. Ara bé, el dia abans, els organitzadors afronten la segona convocatòria ultra. El dia 10 van patir la primera i els ultres van haver de fer mitja volta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid