Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Amnistia Internacional demana la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart

Marcel Mauri ha manifestat a Preguntes Freqüents que si és confirma l'informe d'Amnistia Internacional, serà un altre cop molt dur per a la imatge internacional de l'Estat.

17/11/2019 Política

Amnistia Internaciona (AI) ha qüestionat la sentència i demanarà l'alliberament immediat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. En l'informe que han fet després de la sentència del judici del procés, l'organització més important en la defensa dels drets humans considera que el delicte de sedició a què han estat condemnats no està prou detallat al Codi Penal i que això va en contra dels drets humans del dret internacional, genera indefensió i pot limitar l'exercici de protesta i les llibertats.

El proper dimarts, Amnistia Internacional té previst explicar detalladament aquest informe en una roda de premsa. Parts de les conclusions, però, s'han fet públiques en un article a la web d'Amnistia Internacional Suïssa, segons ha avançat Vilaweb. Al cap de poques hores, l'article ha estat despenjat i ja no es pot consultar.

Sobre aquest pronunciament d'AI, Marcel Mauri ha manifestat a Preguntes Freqüents que si és confirma l'informe d'Amnistia Internacional, serà un altre cop molt dur per a la imatge internacional de l'Estat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid