Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
onsulta
Tot a punt a Sabadell per a la consulta popular "Monarquia o República?"

Denuncien les informacions que anunciaven la seva prohibició difoses sense cap base

05/10/2019 Política
Tot a punt a Sabadell per a la consulta popular "Monarquia o República?" Tot a punt a Sabadell per a la consulta popular "Monarquia o República?"

La Coordinadora pro Consulta 6-O ha manifestat que la consulta popular sobre Monarquia o República organitzada pel diumenge 6 d’octubre, de 10 a 14 hores, es farà amb tota normalitat, tal com estava previst en els 35 punts de votació distribuïts pels barris de Sabadell.

Apunten els els organitzadors que "Ningú des de cap organisme ha adreçat cap comunicació oficial a cap de les entitats que organitzem la Consulta i menys notificant la seva prohibició. Únicament tenim constància verbal de les paraules que l’alcaldessa del govern PSC- Podemos va pronunciar en el Ple municipal del dia 2, en el sentit que havien preguntat a la Junta Electoral de Zona si l’Ajuntament podia donar suport a la Consulta facilitant taules i cadires i que la resposta rebuda, via correu electrònic, havia estat negativa".

En aquesta línia, la Coordinadora pro Consulta 6-O continua endavant amb la celebració de la consulta popular el 6 d’octubre per decidir si Sabadell està d’acord amb continuar amb la monarquia o si, per contra, preferirien una República.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid