Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
La protesta de Pícnic per la República col·lapsa Barcelona: preàmbul de la resposta a la sentència

La protesta s'ha convertit en un preàmbul de cara a una setmana que de mobilitzacions i vagues contra la sentència-venjança del règim

13/10/2019 Política

Diversos centenars de persones provinents de la protesta a l’Estació de Sants a Barcelona, convocada Pícnic per la República com a rebuig a la sentència contra el procés independentista han iniciat una marxa al llarg del carrer Tarragona i la Gran Via, fins al Passeig de Gràcia.

A l'Estació de Sants agents dels Mossos han desallotjat algunes persones, amb la tècnica d''arrencar cebes'. Però el nombre de persones que hi protestaven era tan gran que no ha donat a l'abast. A l'Estació de Sants també hi havia agents de les forces d'ocupació dels cossos armats espanyols, que no hi han intervingut.

Des del carrer Tarragona la mobilització s'ha desplaçat a a la plaça d’Espanya, on han tallat el trànsit. En la seguda molts manifestant han realitzat un pícnic, amb estovalles, àpats i begda. Poc després la manifestació ha marxat per la Gran Via fins al Passeig de Gràcia, on s'ha desconvocat la mobilització.

Aquesta protesta s'ha convertit en un preàmbul i 'exercici' de cara a una setmana que es preveu intensa de mobilitzacions i vagues (laborals, estudiantils) contra la sentència-venjança del règim i en defensa de la República Catalana.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid