Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
'La Setmana Màgica': les mobilitzacions de rebuig a la sentència aturen el país

Les comparacions amb la 'Setmana Tràgica' de les mobilitzacion dels darreres dies han estat inevitables: s'ha demostrat que el moviment independentista és capaç de controlar el territori

17/10/2019 Política

Mobilitzacions, talls de carreteres, la Marxa per la Llibertat, l'ocupació de l'aeroport del Prat pel Tsunami Democràtic... Una incomptable llista de protestes, concentracions, marxes, manifestacions i aldarulls que han aturat la normalitat del país.

Les comparacions amb la 'Setmana Tràgica' (anomenada 'Setmana Gloriosa' pels dissidents al poder dinàstic) han estat inevitables. Barcelona amb fumarades, foc i barricades, i la lluita independentista i el rebuig a la sentència-venjança del règim han ocupat les portades de la premsa estatal i internacional.

El tret de sortida d'aquestes mobilitzacions populars per la República Catalana es van iniciar dilluns amb la convocatòria del Tsunami Democràtic i l'ocupació de l'aeroport per manifestar el rebuig a les sentències. Ara les mobilitzacions són imparables i han demostrat que el moviment independentista és capaç de controlar el territori, o dit d'una altra manera, que estem capacitats per esdevenir una república independent i plenament sobirana.

Un recull d'aquestes mobilitzacions durant el dimarts 16 d'octubre:

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid