Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
Mobilitzacions a Catalunya Nord per la reobertura de la línia de ferrocarril Perpinyà-Vilafranca de Conflent

L’associació Train en Têt denuncia l’immobilització de la línia de ferrocarril de Perpinyà a Vilafranca de Conflent des de l’accident de Millars, a finals de 2017. Sospita que l’Estat francès vol tancar aqueix eix no rendible.

17/09/2019 Territori

Fa més de 600 dies que la línia de tren Perpinyà-Vilafranca de Conflent està tancada per decisió del jutge d’instrucció de Marsella. Els membres de l’associació d’usuaris «Train en Têt» aniran a manifestar a la capital de Provença el 25 de setembre després de diverses accions que comencen aquesta setmana a Catalunya Nord.

Des de l’accident del pas de nivell de Millars, el 14 de desembre de 2017, que que va costar la vida de 6 estudiants de secundària, la circulació del tren s’ha suspès en aquest eix deficitari, que connecta les comarques de Rosselló i Conflent. Aquesta interrupció "completament inèdita l’estat francès i probablement a Europa" és una "peculiaritat", diu l'associació en un comunicat del 29 de juliol. "Com podem creure seriosament que 18 mesos després, no s’hagi registrat els elements materials necessaris per a la investigació?", insisteix Train en Têt.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid