Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Recuperació d'espais pel barri
La CUP Les Corts organitza una caminada per fer fora la Caserna del Bruc i donar més espai públic al barri

Aquest diumenge 29 de setembre a les 11:00 h, la CUP Les Corts organitza una caminada festiva i reivindicativa per a reclamar la desmilitarització del districte i la dotació d’equipaments municipals amb el títol “Fora la caserna del Bruc del nostre barri”, que sortirà del memorial de l’antiga presó de dones de les Corts (carrer d’Europa, 13).

27/09/2019 Drets i Llibertats
La presència de l’exèrcit i altres cossos de caràcter militar en el nostre entorn no té cap mena de sentit. Només pot ser interpretada com una eina dirigida a alterar la convivència de les veïnes. Entenem, doncs, que la seva presència persegueix controlar, reprimir i coercir les diferents formes d’exercir la democràcia.  
 
Quan la caserna del Bruc va ser projectada el 1929 es buscava, precisament, treure les antigues casernes del nucli antic de la ciutat. Aleshores les Corts era una zona poc poblada i poc urbanitzada. Des de llavors, però, les Corts s’ha vist obligat a acceptar la presència de l’exèrcit, independentment que les seves pràctiques siguin una autèntica anomalia.  
 
La manca d’equipaments municipals que permetin articular la vida de les veïnes contrasta amb les quatre hectàrees que ocupa la caserna del Bruc. És hora de treballar per a recuperar aquestes instal·lacions, alliberar-lo i posar l’enorme espai que ocupen al servei d’associacions, entitats i veïnes. És hora de posar el Bruc al servei de la vida.

Per tot això, aquest diumenge 29 de setembre a les 11:00 h, la CUP Les Corts organitza una caminada festiva i reivindicativa per a reclamar la desmilitarització del districte i la dotació d’equipaments municipals amb el títol “Fora la caserna del Bruc del nostre barri”, que sortirà del memorial de l’antiga presó de dones de les Corts (carrer d’Europa, 13).

El recorregut acabarà davant la Caserna del Bruc (Carrer de l'Exèrcit, 7) i comptarà amb uns parlaments de la Gabriela Serra, exdiputada de la CUP Crida Constituent, i dels objector i insubmisos Jordi Muñoz i Fernan Piñeiro. A l'arribada a la Caserna, es faran declaracions a la premsa si així ho voleu.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid