Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Terrorisme d'Estat
Homenatge al regidor d'Herri Batasuna assassinat per mercenaris fa 40 anys
29/09/2019 Internacional

L'ajuntament de Sant Sebastià (País Basc) va portar a terme un homenatge amb una ofrena floral a Tomás Alba Irazusta, regidor del consistori per Herri Batassuna assassinat fa 40 anys, en un acte en què van participar part familiars de la víctima del terrorisme d'estat i representants institucionals i polítics.

L'acte en memòria d'Alba va tenir lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Sant Sebastià. Hi van intervenir part la filla i el germà de Tomàs Alba, entre d'altres familiars. Hi assistiren l'alcalde de la ciutast, Eneko Goia, i membres de tots els partits de la corporació municipal (PNB, PSE, EH Bildu, PP i Elkarrekin Podemos).

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid