Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
'Punxa en català', una eina de la Plataforma per la Llengua per potenciar el català a l’oci nocturn
09/08/2019 Llengua

Aquesta iniciativa consisteix en un recull de més de 70 cançons en català adreçat a discjòqueis i altres professionals del sector de l'oci nocturn amb l'objectiu de contribuir a normalitzar la presència del català en aquest àmbit.

Punxa en català, tal i com destaquen els seus promotors, vol esdevenir una eina útil i senzilla per promoure la reproducció de música en català en locals d'oci nocturn. Amb el títol de cada tema musical, s'adjunta la informació necessària imprescindible per poder introduir-los amb facilitat en qualsevol sessió.

Aquest recull de cançons ha estat elaborat amb la col·laboració del DJ Pam Pool, creador de les festes AlliOli Olé i discjòquei resident a les festes de Panteres Grogues, i el DJ Shakur, discjòquei resident de la sala Stroika de Manresa.

La publicació d'aquesta eina s'emmarca dins un seguit d'actuacions realitzades per la Plataforma per la Llengua i dirigides a fomentar l'ús del català en el sector de l'oci nocturn.

 

Pots descarregar-te Punxa en català fent clic aquí.

També pots trobar la llista de les cançons a Youtube, aquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid