Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
L'Ajuntament de Sueca llança la campanya de rebaixes en valencià

La campanya està realitzada conjuntament amb les oficines de Promoció del Valencià de 22 ajuntaments i la Diputació de València

27/06/2019 Llengua
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística, torna a posar en marxa, amb motiu dels descomptes de la temporada estival, una campanya per a promoure l’ús del valencià als comerços locals a través de cartells de rebaixes i etiquetes en valencià. Com en altres anys, l’Oficina de Promoció Lingüística (OPL) ha lliurat als comerços de Sueca la cartelleria de rebaixes i descomptes, així com etiquetes en valencià per assenyalar el preu d’abans i la xifra actualitzada amb el descompte. El disseny de la cartelleria, en el qual col·labora l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València, ha estat realitzat enguany per Pau Peñalver.

La campanya està realitzada conjuntament amb les oficines de Promoció del Valencià de 22 ajuntaments i la Diputació de València, amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a la qual s'adhereix el consistori suecà en cada edició.

D'altra banda, l’OPL vol aprofitar l'ocasió per a comunicar també als responsables dels establiments que poden passar-se per l'oficina per informar-se sobre les ajudes a la promoció de l'ús del valencià per a empreses, comerços i indústries. L'Oficina recorda que la convocatòria per acollir-se a estes ajudes eixirà segurament durant el primer trimestre de l'any. Les activitats objecte de l'ajuda són la retolació interior i exterior de dependències i dels vehicles de l'empresa, la denominació dels productes i/o el seu etiquetatge, el material d'embalatge, la documentació administrativa i tècnica, l'edició de guies i catàlegs, la creació de pàgines web, els fullets i cartells publicitaris, etc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid