Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tarragona
La jutgessa del cas Inipro desastima els recursos presentats pels investigats

La CUP Tarragona ha fet una valoració molt positiva d’aquesta decisió judicial i es manté a l’espera del que es decideixi a l’Audiència Provincial.

11/07/2019 Drets i Llibertats

El 22 d’agost de 2018 es va dictar l’Auto pel que s’acordava la continuació del cas Inipro i el dia 29 d’aquell mes es va dictar l’Auto de subsanació de l’anterior, sent recorregudes ambdues resolucions en reforma i subsidiari d’apel·lació per les defenses dels investigats. Cal destacar que el Ministeri Fiscal es va oposar a l’estimació d’ambdós.

Ahir la jutgessa del Jutjat d’Instrucció nº1 de Tarragona va desestimar els recursos de reforma presentats per les defenses dels investigats, entre els quals hi ha l’ex-alcalde i conseller del PSC a l’Ajuntament de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros, acusat de prevaricació, malversació, alteració de preus en concurs i subhastes públiques, falsedat documental, frau, suborn, tràfic d'influències i abús en l'exercici de la funció pública; i la consellera del PSC Begoña Floria, acusada d’alteració de preus en concurs i subhastes públiques, suborn, tràfic d'influències, malversació i abús en l'exercici de la funció pública.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid