Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
judici farsa
Exigeixen judicialment a Enric Millo que rectifiqui les seves declaracions al Tribunal Suprem
08/07/2019 Política
Des de la campanya de suport a Marta Torrecillas, Ara Responem/Ara Acusem, han presentat públicament la reclamació judicial contra l’ex-delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, per tal que rectifiqui les afirmacions falses sobre la Marta que va fer en la seva declaració davant el Tribunal Suprem.

Després de presentar l’escrit al Jutjat de Barcelona, hi haurà una compareixença de premsa amb Marta Torrecillas i Xavier Monge, advocat d’Alerta Solidària, per explicar la reclamació judicial i l’actualitat de la campanya. Demà a les 10.30h a la Ciutat de la Justícia de Barcelona (accés Gran Via)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid