Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VENEÇUELA
L'ultradretà Leopoldo López i la seva família es refugien a l'ambaixada d'Espanya a Caracas

L'opositor ultradretà veneçolà va abandonar l'ambaixada xilena, on s'havia instal·lat hores abans (després del fracàs del cop d'Estat), per refuigar-se a l'ambaixada d'Espanya.

01/05/2019 Internacional

L'opositor ultradretà veneçolà Leopoldo López i la seva família van abandonar aquest dimarts la residència de l'ambaixador xilè a Caracas (on s'havien instal·lat després del fracàs del cop d'Estat) i es van traslladar a l'ambaixada d'Espanya, ha informat el canceller xilè, Roberto Ampuero. El ministre xilè d'Exteriors ha precisat al seu compte de Twitter que es tracta d'una "decisió personal" de López i la seva esposa, Lilian Tintori, després de considerar que l'ambaixada xilena a Veneçuela ja acull dues persones més en qualitat d'hostes.


Amb anterioritat, López, que complia una pena de gairebé 14 anys de presó en règim d'arrest domiciliari, va ser alliberat per militars amb un "indult presidencial" del colpista Joan Guaidó, reconegut com a president encarregat per més de cinquanta països (entre ells l'Estat espanyol). L'ambaixada xilena a Caracas té dos hostes des de 2017, el diputat opositor Freddy Guevara i Roberto Enríquez, president del Partit Social Cristià (COPEI).

El pare del colpista ultradretà és candidat del Partido Popular espanyol a les eleccions espanyoles del proper 26 de maig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid