Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
hidroelèctriques
Aran Amassa proposa la municipalització de les centrals hidroelèctriques
23/05/2019 Política

La candidatura d’esquerres a l’Aran convoca una concentració davant de la central hidroelèctrica de Vielha aquest dijous 23 de maig a les 18 hores per presentar la seva proposta de municipalització de les centrals hidroelèctriques de l’Aran. La majoria d’aquestes centrals tenen la concessió caducada i haurien de tornar a ser de titularitat pública per tal de que els beneficis de la producció d’energia anessin al conjunt de la població aranesa.

Un dels principals objectius de la candidatura és iniciar un programa de transició energètica per posar l’energia que produeix l’Aran amb els seus recursos públics al servei de les persones i parar així l’espoli dels recursos naturals que esta duent a terme la multinacional Endesa, que acumula beneficis milionaris.

En un context global de crisi climàtica, Aran Amassa aposta per un model energètic i una explotació dels recursos naturals sostenibles, públics i al servei de tots els aranesos i araneses.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid