Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Neix SOS Pirineus, la coordinadora d'organitzacions i plataformes ecologistes dels Pirineus

Lluitant contra l'especulació del sòl així com també posant al centre de debat amb la gent del territori el posicionament envers la candidatura de JJOO "Pirineus-Barcelona 2030"

09/04/2019 Territori

Ahir dilluns dia 8 d’abril, a les 12h del migdia, ens va presentar SOS Pirineus en roda de premsa a la sala Immaculada de la Seu d’Urgell. La intervenció va començar fent un anàlisi de l’actual context socioeconòmic de les comarques dels Pirineus, amb una clara denúncia a l’aposta per un desmesurat model turístic en detriment de les activitats tradicionals i la identitat i cultura pirinenca.

Seguidament, cada portaveu de les plataformes signants del manifest "ARA AL PIRINEU ENCARA HI SOM A TEMPS, NO ESPEREM A QUE SUCCEEIXI COM EN ALTRES INDRETS!", va explicar breument la problemàtica que els afectava i la situació el qual es trobaven a dia d’avui. La intervenció va finalitzar amb la lectura del manifest per part d’un dels portaveus de la coordinadora. Posteriorment es va obrir el torn de preguntes per la premsa i el públic i l’acte es va tancar finalment amb la signatura del manifest de cada plataforma.

Organitzacions que donen suport al manifest SOS PIRINEUS: Salvem Salau, Salvem Coll de Pal, Endavant Alt Urgell, Aturem el Polígon de la carretera de les Llosses, Salvem la Molina i Plataforma Unitària contra l’autopista elèctrica, AV Lo Pedrís, SIGMADOT, Centre per a la Sostenibilitat Territorial (CST) i Naturalistes de Girona.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="ca" dir="ltr">[1] Neix la coordinadora d&#39;organitzacions i plataformes ecologistes dels Pirineus. Lluitant contra l&#39;especulació del sòl així com també posant al centre de debat amb la gent del territori el posicionament envers la candidatura de JJOO &quot;Pirineus-Barcelona 2030&quot;. Som: [FIL ↓] RT! <a href="https://t.co/f9LKKOPPdP">pic.twitter.com/f9LKKOPPdP</a></p>&mdash; SOSPirineus (@SOSPirineus) <a href="https://twitter.com/SOSPirineus/status/1112689515213262848?ref_src=twsrc%5Etfw">1 d’abril de 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid