Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Plataformes ecologistes del Pirineu i Prepirineu es coordinen en defensa del territori

Sota el nom de SOS Pirineus, la coordinadora se presentarà el proper dilluns 8 d’abril a les 12 del migdia a a la sala “La Immaculada” a la Seu d’Urgell”.

03/04/2019 Política

Fa uns mesos que un seguit de plataformes ecologistes del territori (“Salvem la Molina” de la Cerdanya, “Salvem Salau” del Pallars Sobirà, “Salvem Coll de Pal” al Berguedà, “Aturem el polígon de la crta. De Les Llosses” al Ripollès i “Endavant-OSAN” Alt Urgell) treballen per crear una coordinadora amb un doble objectiu: fer front comú a la lluita contra l’especulació a cada part del territori en concret, així com també portar al centre de debat amb la gent del territori el posicionament envers la candidatura de Jocs Olímpics d’Hivern “Pirineus-Barcelona 2030”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid