Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions españoles
La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure

La formació vol constatar que considera que la decisió de Poble Lliure és transcendental per a la CUP, per a la Unitat Popular i per a l’Esquerra Independentista, afectant directament al marc de relacions establert fins ara.

13/03/2019 Política
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha decidit activar el mecanisme i espais de debat de l’organització per tal de donar resposta a l’anunci fet avui de Poble Lliure de concórrer a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril al marge de l’acord del Consell Polític de la CUP celebrat el passat diumenge.

Davant l’anunci fet avui de Poble Lliure de concórrer a les eleccions espanyoles del proper 28 d’abril, la CUP vol constatar que considera que la decisió de Poble Lliure és transcendental per a la CUP, per a la Unitat Popular i per a l’Esquerra Independentista, afectant directament al marc de relacions establert fins ara.

En aquest sentit, considera que després d’un procés assembleari de debat intens i complex en el si de la nostra organització, la decisió de Poble Lliure de presentar-se a les eleccions espanyoles pot tenir conseqüències en la construcció de la Unitat Popular i caldrà analitzar-les i avaluar-les a curt i mitjà termini.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid