Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions 28-A
Poble Lliure considera que la CUP hauria d’assumir el repte d’articular una candidatura pel 28-A

La formació afirma que "cal una alternativa electoral que permeti, "a les desenes de milers de catalanes i catalans conscients i mobilitzats, emetre un vot sòlid i útil per la Ruptura"

09/03/2019 Política

Poble Lliure ha fet públic un comunicat on considera que la CUP hauria d’assumir "el repte d’articular una candidatura el més àmplia possible que agrupi el màxim de persones, col·lectius i sectors socials compromesos en la construcció republicana, alternativa que el poble reclama i que, d’una manera o altra, acabarà produint-se igualment".

La formació diu que cal una alternativa electoral que permeti, "a les desenes de milers de catalanes i catalans conscients i mobilitzats, emetre un vot sòlid i útil per la Ruptura. Un vot que serveixi per denunciar públicament el caràcter autoritari de l’estat i per fer del reconeixement del dret a l’autodeterminació, de la fi de la repressió i l’ocupació i de la defensa dels drets socials i la igualtat elements centrals de l’acció política".

Argumenta en el comunicat, que "el poble català ha mostrat els darrers mesos uns nivells de consciència i mobilització en termes de ruptura democràtica respecte el règim monàrquic espanyol i en favor de la construcció d’una República Catalana Independent basada en els principis de justícia, igualtat i democràcia".

Puntualitza que "aquesta situació contrasta amb les línies polítiques sostingudes per les direccions de les organitzacions polítiques que pretenen representar l’independentisme, però adopten, sovint una praxi i un discurs reformista totalment inviable en un estat espanyol en plena deriva autoritària".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid