Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guanyem Girona presenta “l’equip de la majoria” per a governar la ciutat

La plataforma presenta un grup de catorze persones “que combina perfils de gestió amb persones vinculades a l’activisme social, i que reflecteix la diversitat que té avui la societat gironina”

24/03/2019 Política
Aquest dissabte Guanyem Girona ha fet la presentació de les catorze persones que encapçalaran la candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig. D’aquesta manera la plataforma ha fet públic el que ha batejat com “l’equip de la majoria”, un concepte que fa referència a la majoria absoluta del Ple municipal, fixada en catorze electes, i també a la voluntat de Guanyem de “plantejar un projecte de ciutat que representi i faci polítiques al servei de la majoria de les gironines i els gironins”.

Guanyem ha remarcat que es tracta “d’un equip preparat per a governar la ciutat, que combina perfils de gestió amb persones vinculades a l’activisme social, i que reflecteix la diversitat que té avui la societat gironina”. Des de la candidatura també s’ha destacat la paritat de gènere i la transversalitat de sectors i sensibilitats de l’equip presentat.

Així, a més de Lluc Salellas, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí, formaran part de l’equip la mediadora sociocultural Adama Boiro; l’actual regidora Laia Pèlach; el mecànic i activista veïnal Xavier Villarreal; l’economista i gestora pública Roser Maeso; el tècnic d’inserció i membre de Girona Acull Karim Sabni; l’artista i gestora cultural Roser Bover; el professor de la UdG Carles Serra; l’activista pel dret a l’habitatge Ruth Tramullas i el gestor i consultor ambiental Quim Pou.

L’acte de presentació s’ha fet aquest matí a Vista Alegre, en el marc d’una assemblea oberta i una calçotada de Guanyem Girona que ha congregat centenars de persones al llarg del matí i migdia. L’assemblea ha servit per continuar l’elaboració participativa del programa electoral de la candidatura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid