Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
El consell de l'Alumnat de la UB i la UAB exigeixen que es respecti el dret a la llibertat d’expressió i que no se silenciïn opcions polítiques legítimes presents a la Universitat

La Intersindical (CSC) ha Lamentat profundament que a la UB hagi guanyat la censura en contra de la llibertat d'expressió.

31/03/2019 Drets i Llibertats

Davant la denúncia contra murals, pancartes i pintades presents a la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), els màxims òrgans de representació estudiantil d'ambdues Universitats han fet públic un comunicat on exigeixen que es respecti el dret a la llibertat d’expressió i que no se silenciïn opcions polítiques legítimes presents a la Universitat.

També es reclama de forma immediata la fi de la repressió per motius polítics, que ha afectat també a membres del moviment estudiantil i de la comunitat universitària, tot dient que "davant de la injustícia, no hi ha “neutralitat” possible".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid