Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Presentació del Consell de la República a Perpinyà

De moment hi ha inscrits moltes persones d'arreu del món. A Catalunya com és evident és on hi ha més, però també al País València i les Illes. Tot i això, el que sorprèn més és que s'han inscrit moltes presones de la resta de la península, molt especialment de Madrid i Euskal Herria.

02/01/2019 Política

El Casal de Perpinyà acull el proper dissabte la presentació del Consell de la República amb la participació del professor Alà Baylac Ferrer i en videoconferència, el conseller Lluís Puig i el responsable d'operacions de Republicat Jaume Cabani. l'acte està organitzat per la territotrial nord-catalana de l'ANC

El Consell per la República neix de la legitimitat democràtica guanyada a les urnes l'1 d'octubre del 2017 i de la necessitat d’un organ potent que no sigui persecutat pels poders de l’estat espanyol.

L'ens actuarà en àmbits com la internacionalització, el procés constituent, la generació de noves fórmules de mobilització democràtica, la recerca i el desenvolupament d’eines socials i polítiques innovadores o la difusió de la cultura i la realitat social catalanes... En formaran part totes les persones que s’inscriguin voluntàriament i sense límit territorial al registre ciutadà. Això vol dir que des de Catalunya Nord també s'hi podem adherir.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid