Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Acte de suport als 8 estudiants antifeixistes de la UAB acusats d'amenaces i ultratge a la bandera per estripar-la

Com a cloenda, es farà una gran estripada conjunta de més de 200 banderes espanyoles.

02/12/2018 Drets i Llibertats

El Grup de suport dels antifexistes de la UAB i Alerta Solidària organitzen un acte sota el títol: "Estripar una bandera: 1O anys de presó?". Serà el proper dimarts a la 13h a la Plaça Cívica de l'Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i comptarà amb la participació de Gabriela Serra, exdiputada de la CUP-CC; Vidal Aragonés, diputat de la CUP-CC; Josep Galvan, del cas Som 27 i més, Ermengol Gassiot, secretari general de la CGT Catalunya, portaveus del moviment estudiantil, membre d'Alerta Solidària i membres del grup de suport del cas. Com a cloenda, es farà una gran estripada conjunta de més de 200 banderes espanyoles.

L'acte s'emmarca dins la campanya #estripa/abandera sec apunta, la fiscalia espanyola dispara que busquen la visualització dels casos de repressió que estan patint 8 estudiants antifeixistes de la UAB. A aquests estudiants se'ls hi demana un total de 1O anys de presó i se'ls acusa de coaccions amb agreujant ideològic, amenaces i ultratge a la bandera per estripar una bandera espanyola davant una carpa de Societat Civil Catalana el passat 16 d'abril. Així que per la campanya s'ha tret un vídeo on apareixen diferents personatges polítics, artistes i encausats mostrant la solidaritat amb el cas i estripant una bandera espanyola. 

Per al grup de suport, aquesta bandera neix de l'opressió del règim del 1978, que no ens representa i que per tant, no devem cap explicació a un fiscal o justícia de l'Estat espanyol totalment imparcial i que criminalitza als que combatem el feixisme i l'odi. 

També destaca que  l'acte reivindica la llibertat d'expressió i la repressió que estem patint tots els col· lectius que denuncien el feixisme i el seu avançament impune entre els nostres pobles, ciutats i barris. 

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  8. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid