Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la República
Universitats per la República tornarà a mobilitzar milers de joves aquesta tardor

La plataforma Universitats per la República, que va ser clau per la mobilització estudiantil de l’octubre passat, ha anunciat que reprèn l’activitat en un inici de curs marcat per l’aniversari del referèndum i el judici als presos polítics.

13/09/2018 Política

Aquest matí Universitats per la República ha publicat a les xarxes socials un vídeo anunciant el seu retorn a l’activitat. Segons la plataforma, l’objectiu és que els estudiants tornin a tenir un paper destacat en les mobilitzacions independentistes que tindran lloc aquesta tardor.

Així doncs, els cartells tornaran a omplir els campus universitaris, aquesta vegada sota lemes com “La repressió no aturarà la força de les universitats” i també hi tindran lloc diverses activitats que ja s’estan organitzant.

La primera cita serà dijous 27 de setembre, en què estudiants, professors i treballadors de les universitats tornaran a viure una intensa jornada política a l’edifici històric de l’UB coincidint amb l’aniversari de la seva ocupació, batejada llavors com la #Caputxinada2017. Aquella mateixa tarda també es preveu un míting polític i actuacions musicals a la plaça Universitat de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid