Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21D
La UB rectifica i Universitats per la República realitzarà l'acte a la Facultat d'Econòmiques

Inicialment la UB va denegar el permís i els obligava a portar ponents de totes les candidatures que es presentaven a les eleccions. Finalment, i després de fer pressió pública per xarxes socials, l'acte es farà a la Facultat d'Econòmiques

13/12/2017 Política

La plataforma Universitats per la República celebrarà aquest dijous el seu acte central de campanya pel 21D a Barcelona. Serà a les 13h a l'Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa (Edifici 696) de l’UB (Av. Diagonal 690, 08034 Barcelona). Comptarà amb la intervenció  d'Eduard Pujol, número 8 de JxCat, Rubén Wagensberg número 9 d’ERC i Maria Sirvent, núm 2 per la CUP. Farà la presentació Txell Bonet, dona de Jordi Cuixart i moderarà el debat la periodista Cèlia Forment.

Tal i com descriu el seu eslògan “votis el que votis, vota República” l’objectiu és mobilitzar tota la comunitat universitària perquè vagi a votar i esculli una de les tres opcions republicanes.

A només una setmana de les eleccions Universitats per la República ha reunit a representants dels partits independentistes a les universitats en 4 actes gairebé simultanis a les 4 capitals de demarcació per debatre sobre el model de República que voldran implementar a partir del dia 22 de desembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid