Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
XIV Trobada de cançó d'autor dels Països Catalans a Sant Pere de Riudebitlles
31/07/2018 Cultura

Enguany tindrà lloc la nova edició de trobada de cançó d’autor dels Països Catalans a Sant Pere de Riudebitlles. En aquesta ocasió amb Mazoni i Sílvia Tomàs. 

El proper dissabte a les 22.30 a la plaça de la Església el concert de Mazoni (Jaume Pla). Nascut a La Bisbal d’Empordà, ha sabut connectar d’una manera brillant, com ho han fet pocs artistes de casa nostra, el concepte de cantautor amb el gènere del rock, el pop i el folk. Aquest 2018 presenta el seu nou disc Carn, os i tot inclòs. (facebook.com/mazonisongs).

Dilluns a  les 19.30h a La Taverna d’en Silè, el concert de Sílvia Tomàs. És de Barcelona. Ve carregada amb cançons que es posicionen, que són crítiques i que apel·len a la responsabilitat dels individus de fer-se càrrec de la pròpia vida. Actualment presenta el seu últim treball Següent pas.

Aquesta iniciativa que va ser duta a terme a través de l’Assemblea Penedès Nord, en la qual han participat els cantautors Cesk Freixas, Feliu Ventura, Verd Cel, Meritxell Gené, Albert Fibla, Pau Alabajos, Miquel Gil, Quico Pi de la Serra, Pere Tàpies, Jaume Arnella, Ovidi 3, Toti Soler, Gemma Humet, entre d'altres...

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid