Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un centenar de persones es van concentrar ahir a la tarda a Girona per cremar fotos del rei Felip VI

El Tribunal d'Estrasburg ha condemnat Espanya per condemnar presó als dos manifestants que van cremar a Girona el 2007 una foto gegant dels Reis

18/03/2018 Drets i Llibertats
Un centenar de persones es van concentrar ahir a les 7 del vespre davant del Casal Independentista El Forn, a la plaça Sant Pere de Girona, per cremar fotos del rei Felip VI i celebrar amb un brindis la sentència que el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) va donar a conèixer aquest passat dimecres.

El Tribunal d'Estrasburg ha condemnat Espanya per condemnar presó als dos manifestants que van cremar a Girona el 2007 una foto gegant dels Reis, ja que considera que va constituir "una ingerència en la llibertat d'expressió que no va ser proporcionada per tal perseguit". A l'acte d'ahir, convocat per la CUP, hi van assistir el regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas i l'exdiputat i també advocat dels encausats per cremar fotos del monarca espanyol el 2007 Benet Salellas.

Lluc Salellas va agraïr als assistents la seva solidaritat i ha dit que "la monarquia espanyola és autoritària" i que cal continuar "lluitant perquè la república sigui un fet i la monarquia borbònica sigui passat". Divendres passat, a la convocatòria dels Comitès de Defensa de la República 'Borbó i Constitució al fogueró' diverses persones van cremar fotos del Rei i exemplars de la Constitució Espanyola a Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid