Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Diversos 'imputats' per la preparació del referèndum de l’#1Oct, acusats ara també de rebel·lió

El magistrat que persegueix els acusats d'haver portat a terme els preparatius de l’1-O ha pres declaració avui a cinc persones, de Governació i del CTTI, de la trentena total d’investigats. Els ha interrogat sobre el web del referèndum

12/02/2018 Drets i Llibertats

Juan Antonio Ramírez Sunyer, magistrat titular del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, ha comunicat aquest diumenge als 'investigats' pels preparatius de l’1-O que la causa també està oberta contra ells amb l'acusació del delicte de "rebel·lió." Aquesta acusació es contradiu amb el criteri fixat per l’Audiencia Nacional espanyola, que havia assegurat que aquest delicte només es pot investigar en aquest tribunal central o al Tribunal Suprem.

El Punt/Avui ha publicat la notícia sobre aquesta nova acusació, i del fet que el magistrat ha pres declaració a cinc investigats per la causa oberta com a conseqüència de dues querelles, que en un principi perseguien Santiago Vidal, Carles Vives Pi-Sunyer i Lluís Salvadó. Ara estan adreçades a Jordi Cabrafiga, excap de gabinet de Governació, Lluís Domingo Anaya, responsable de TIC del CTTI i adscrit a Governació, Valentín Arroyo, director del CTTI, i José María Reig Sevilla i Antonio Jesús Vargas, treballadors del CTTI.

Aquesta causa judicial, segons indica aquest mitjà, està oberta per perseguir suposats delictes de "sedició", "malversació de fons públics", "prevaricació", "desobediència", "revelació de secrets" i ara, "rebel·lió". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid