Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un dels jutges del Tribunal Suprem que manté Junqueras a la presó és un dels candidats a Fiscal General

El Govern espanyol està estudiant noms de magistrats del Tribunal Suprem com a candidats a succeir el Fiscal General José Manuel Maza entre els quals s'esmenta el magistrat de la Sala Penal del Suprem Miguel Colmenero que ha decidit mantenir a la presó Oriol Junqueras.

06/01/2018 Drets i Llibertats

El Govern espanyol està estudiant noms de magistrats del Tribunal Suprem com a candidats a succeir el Fiscal General José Manuel Maza substituit provisionalment per l'amomentat "pit-bull antiprocés"  Luis Navajas. Maza va morir el novembre passat a Buenos Aires ostentant el càrrec de Fiscal General de l'Estat espanyol.

Entre els possibles substituts de Maza s'esmenta el magistrat de la Sala Penal del Suprem Miguel Colmenero que ha decidit mantenir a la presó Oriol Junqueras. D'aquesta mateixa instància provenia l'anterior Fiscal General mort recentment (l'avi de Miguel Colmenero, Odón Colmenero, també era magistrat del Tribunal Suprem). Miguel Colmenero va ser president de la conservadora Associación de Fiscales.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid