Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Tornen els Capvespres Oberts de la CAL amb la presentació del llibre 'Operació urnes'

L’activitat es durà a terme el dijous 18 de gener, a les 19.30 hores, a la seu de la CAL Nacional (C/Olzinelles, 118)

03/01/2018 Cultura

Aquest mes de gener la CAL torna a engegar els Capvespres Oberts, el cicle d’activitats obertes a tothom que es realitzarà a la sala d’actes de la seu de la CAL Nacional. Amb aquesta iniciativa l’entitat vol crear trobades de debat i reflexió entre socis, veïns i tota la ciutadania en general. Les propostes es programaran una vegada al mes i seran diverses, sempre relacionades amb el lema “Llengua, cultura i llibertat”.

En aquesta nova activitat tindrem com a convidat el periodista del diari ARA Xavi Tedó que ens explicarà com va ser l’operatiu clandestí que va permetre que el dia 1 d’octubre hi hagués urnes i paperetes als col·legis electorals.

Xavi Tedó ha escrit juntament amb Laia Vicens, també periodista del diari, el llibreOperació urnes, un autèntic treball d'investigació que ens relata l’aventura i les emocions de les persones que van amagar les urnes i després les van portar als col·legis electorals perquè es pogués celebrar el referèndum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid