Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Membres i un regidor del PP actuen com bandes de falangistes arrencant llaços grocs a Cambrils
17/12/2017 Política

Una veïna de Cambrils, amb el perfil de Twitter @RosamariVS ha gravat el moment en què un grup d'espanyolistes, entre els quals militants del PP coneguts al poble i el regidor David Paul Chatelain arrencaven els llaços grocs de la riera de Cambrils.

La piulada d'indignació de @RosamariVS indica que "El regidor del PP @DavidChatelain amb el grup de “demòcrates” que treuen els llaços grocs de la riera de #cambrils Almenys ara porten bosses de brossa i no els llancen a terra com feien amb els cartells. Van millorant."

La banda d'espanyolistes, segons ha exposat la víctima a través d'una piulada, han agredit una veïna de Cambrils i la seva filla: i li han destrossat el cotxe, tal com explica "per defendre a la meva filla, una nena de 13 anys a la que l'han agredit perquè no entén la injustícia del govern espanyol contra persones que estan a la presó per ideals polítics"

Durant les darreres setmanes grups d'unionistes vinculats al PP, Ciutadans (C's) i el PSC han organitzat grups per arrencar els llaços grocs i cartells per la llibertat dels presos polítics a diferents poblacions catalanes, sovint acompanyats per elements de l'extrema dreta. Aquests fets estan ocasionant nombrosos incidents i assistències de la policia local i dels Mossos, ja que a més a més les bandes espanyolistes responen de manera violenta als comentaris dels veïns que els retreuen que actuïn com a vertaders falangistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid