Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Tret de sortida de la campanya “Un nou present” a Nou Barris

La campanya i totes les joves i organitzacions adherides, demanen i reivindiquen un referèndum vinculant, massiu i popular.

27/07/2017 Política

L’acte de presentacó de la campanya, que ha consistit en la lectura del manifest inicial per part de la portaveu de la campanya i l’actuació musical en acústic d’Icarians, ha servit per presentar el cartell i la imatge de la campanya a través de la composició participada d’un mural interactiu. A l’acte hi han assistit una trentena de joves que provenen d’entitats i col·lectius juvenils d’esquerres diversos.

Diverses organitzacions juvenils d’arreu del territori impulsen una campanya que recull la voluntat del jovent per a decidir, sobre la seva vida, sobre el seu futur, sobre el seu present i sobre el seu país. Aquesta campanya neix de la necessitat d’organitzar-se i mobiltzar-se de cara l’1 d’octubre, per poder fer efectiu el dret a l’autodeterminació i començar a construir un nou present, un nou país.

La campanya i totes les persones i organitzacions adherides, demanen i reivindiquen un referèndum vinculant, massiu i popular, per poder decidir, per poder fer sentir la veu del jovent. Però també van més enllà, volen una revolució democràtica i volen tenir la capacitat de deixar enrere les herències del franquisme, de consolidar tots els drets, de garantir una igualtat de gènere efectiva, un habitatge digne, una educació pública i a l’abast de tothom i, en definitiva, de fer un nou present.

Durant les properes setmanes se succeïran noves accions i ímputs d’aquesta campanya i és per això que us emplacem a seguir els canals d’”Un nou present” a les xarxes socials: @unnoupresent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid