Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Guanyem Badalona en Comú acusa al PP de Badalona de confondre el veïnat sobre obres de clavegueram

Els pamflets distribuïts pel PP de Badalona s’adjudiquen el mèrit d'unes obres d'arranjament del clavegueram quan, segons Guanyem: "el PP no ha fet cap proposta en 2 anys d'oposició"


18/07/2017 Política

Diferents veïns i veïnes del carrer Güell i Ferrer del barri de Progrés de Badalona s’han posat en contacte amb el grup municipal de Guanyem Badalona en Comú per aclarir un pamflet confús que reparteix el PP de Badalona, amb la cara ben visible de Xavier García Albiol, on en el titular parla d’obres del clavegueram al seu carrer però que al redactat del mateix parla del carrer Sant Bru.

A banda, el pamflet s’adjudica el mèrit de les obres d'arranjament del clavegueram quan, segons el portaveu del grup municipal de Guanyem Badalona en Comú, José Téllez: "el PP no ha fet cap proposta en 2 anys d'oposició". La formació municipalista, recorda Téllez, ja va denunciar que l’encara regidor del PP a la ciutat Xavier García Albiol (càrrec que compagina amb els seus càrrecs de senador a Espanya i diputat al Parlament de Catalunya, a més de la presidència del PP català) només has vingut a 3 plens ordinaris sencers entre 2016 i 2017.

La formació també ha detectat pamflets amb un redactat similar a altres carrers de la ciutat, com el carrer Príncep de Bergara. Per tant, es tracta de “una campanya barroera, de copiar i enganxar, orquestrada per Xavier García Albiol i el PP de Badalona per tapar la seva inacció municipal apropiant-se de l’acció del govern d’esquerres de la ciutat quan ni tant sols apareix pels Plens de la ciutat”.

El grup municipal que ostenta l’alcaldia de Badalona amb Dolors Sabater, demana explícitament al PP de Badalona, en boca del seu portaveu José Téllez, que “deixi de provocar confusió a la ciutadania” i recorda als veïns i veïnes que per informar-se sobre obres projectades a la ciutat només donin credibilitat a aquelles informacions que provinguin de canals oficials de l’ajuntament de Badalona.

Guanyem Badalona en Comú ha respòs a la campanya repartint a la zona un pamflet on senyales les “mentides” de l'exalcalde i destaca la seva nul·la implicació en els problemes reals de Badalona i el seu únic interès “a fer propaganda, igual que feia quan era alcalde”.

La partida d’arrenjament del clavegueram es multiplica per 10

Téllez, com a responsable de la Hisenda municipal, ha aprofitat per recordar que les obres d’arrenjament del clavegueram de la ciutat ha estat una aposta forta per a l’actual govern municipal donat “l’abandó d’aquestes actuacions durant el mandat del PP”. La partida econòmica dedicada a arrenjament del clavegueram durant el 2011-2015 va ser de 249 mil euros i en l’actual pla d’inversions 2015-2019 s’hi veuen reflectits 2.232.028 milions d’euros, el que suposa multiplicar per 10 la partida.

Els projectes d’arrenjament dels carrers són ara en fase de redacció de projectes i l’ajuntament de Badalona anunciarà l’inici de cadascuna de les obres pels seus canals oficials. Aquests projectes, alguns d’ells resultat de la votació del pressupost participatiu, es poden consultar a http://participa.badalona.cat/

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid