Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Guanyem Badalona en Comú celebra l’aprovació de la llei que declara nuls els judicis del franquisme

Recordem en un dia tant especial com avui als centenars de badalonins i badalonines jutjats, empresonats i executats pel franquisme, entre els quals l’Alcalde Xifré i la Carme Claramunt.

30/06/2017 Política

Guanyem Badalona en Comú celebra l’aprovació per unanimitat de la llei que declara nuls els judicis del franquisme, un fet històric pel país que ha tingut lloc al Parlament.

Per a Guanyem, "després de tantes dècades de foscor, es tracta d’un acte de justícia i dignitat imprescindible per a totes les víctimes i les seves famílies. Mentre ahir el PP d’Albiol promovia al Congreso de los Diputados espanyol el reconeixement de Rodolfo Martín Villa, un dels dirigents de Falange Española i ministre en els governs franquistes, avui el Parlament de Catalunya és un exemple mundial de reparació de la memòria històrica"

"La lluita de totes les víctimes del franquisme per una societat justa i una Catalunya republicana és també la nostra lluita", afegeix.

Recordem en un dia tant especial com avui als centenars de badalonins i badalonines jutjats, empresonats i executats pel franquisme, entre els quals l’Alcalde Xifré i la Carme Claramunt.

Guanyem Badalona en Comú reivindica els actes de recuperació de la memòria històrica com el d’avui, reconeixent la tasca de tantes persones anònimes que amb la seva feina durant tants anys han aconseguit assolir la fita històrica d’avui, 29 de juny de 2017.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid